Miért sodródtam le könnyen az orvosi pályáról? Elmondom!

kvantumfitoteka logo

Üdvözöllek Kedves Olvasóm! Örülök, hogy itt vagy!

Biztos tudod és hiszem, hogy már bekukkantottál a Kvantumfitotéka Kincses Szigetére, így ismerős számodra orvos és intuitív coachként dolgozom a vállalkozásomban.

Mindig izgatott az a kérdés, hogy mitől és miért alakulnak ki a betegségek és ezeket, hogyan lehet meggyógyítani?

Már kisgyermekkorom óta arra vágytam, hogy gyógyítsam az embereket, hogy segítsek eligazodni saját magamnak és persze másoknak az egészség és betegség útvesztőiben.

Nem, nem voltam betegeskedő gyermek és körülöttem sem voltak sokan betegek, de a háziorvosom volt az az ember, akivel sokszor, sok mindenről és nagyon sokat beszélgettünk, hiszen nemcsak a háziorvosom volt, hanem családi baráti kapcsolat is volt közöttünk.

Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy ő volt az életemben az első coachom, amit akkor persze még nem így hívtam és nem is tudtam, hogy létezik ez a segítő munka, de élveztem minden áldásos percét.

Mégis az egyetem elvégzése után csak 2 évig dolgoztam klinikusként és diagnosztikai, röntgen diagnosztikai szakvizsgát szereztem, majd hosszú ideig hatósági munkát végeztem tisztifőorvosként.

A lelkem pedig visszakísért az orvosi pályára 7 évvel ezelőtt, és nem véletlenül!

Így, lett lehetőségem felismerni, hogy miért sodródtam le könnyen a pályáról.

Mert én másképp képzeltem el gyermekként is az orvosi munkát, nem egészen olyannak, mint amilyennek megismertem már végzett orvosként.

Igen, tudom fontos a szakmai ismeret, a tudás és a gyakorlat, de most már tisztán látom, hogy én a gyógyításban mit látok másként.

Elsősorban azt, hogy az ember nem az élete és a genetikai állományának az áldozata, igenis sok minden tőle függ a gyógyulása kapcsán. És ebben lehet őt segíteni!

Ezzel szemben mivel találkoztam a pályára visszaállásom során?

Az egészségügyi ellátás mechanikussá vált és főleg a diagnózis felállításáról és a gyógyszer felírásról szól, aztán az újabb gyógyszer felírásáról, ha az első nem használt

Azt tapasztalom, hogy a háziorvos, a járó-, vagy fekvőbeteg ellátó szakorvos pedig egyáltalán nem foglalkozik a páciens érzéseivel, környezeti hatásaival, amiknek ő nap, mint nap ki van téve.

A szakmai „szintentartó” képzések is csak „szakmai” képzések, mintha nem is lenne érdekes, hogy érző emberek gyógyítása, segítése a tét.

Hát, ezt gondolom én másképpen!

Az én meggyőződésem, hogy minden betegség alapja az elme-test-lélek harmónia felborulása, aminek helyreállítása nem gyógyszerkérdés első sorban, sőt másodsorban sem.

Erről és a témával kapcsolatban számtalan gondolatom megosztására vállalkozom a leveleimben és bízom benne, hogy számodra tudok hasznos és érdekes, akár új információkat is hozni.

Szívesen veszem, ha vannak kérdéseid és ezeket megosztod velem, vagy van témajavaslatod és akkor beszélgessünk ezekről is.

Én igyekszem a legjobb tudásom szerint együttműködni veled.

Folytassuk! Jó, hogy itt vagy!

Várunk téged is szeretettel a Kvantumfitotéka Kincses Szigetén!

Iratkozz fel és értesítelek minden kincset érő információról!

business card

Várj még egy percet!

Szia!

A honlapomon dolgozva megfogalmazódott bennem néhány kérdés, melyek régebben sokat foglalkoztattak. Őszintén érdekel te mit gondolsz a kérdéseim kapcsán.
Neked milyen tapasztalataid vannak, hogy látod a világot és magadat benne?