Cellnergy Wellness-terahertz, vörösfény, hőhatás

kvantumfitoteka logo

Tadááámmm! Itt is vagyok az újdonságokkal!

A nyár közepén kedves Intuyching® instruktor társam jóvoltából megismertem a LifePharm vállalat kutatói által közkinccsé tett Cellnergy Wellness készülékkel.

Részt vettem a Siófokon megszervezett konferencián online és megismertem működési filozófiájukat, a készülék működési alapját és mikéntjét.

Nagyon megtetszett és azt az elképzelésemet támogatta, amiben én is hiszek, azaz: 

Én vagyok az Életem Mestere!

Meg tudom tartani az egyensúlyom testileg-lelkileg és ehhez minden belső-külső eszköz a rendelkezésemre áll, főleg ha vannak ezzel kapcsolatos információim és kellő nyitottságom.

És vannak!

Így, rövid időn belül megvettem Cellnergy Wellness készüléket, amit azóta  minden nap örömmel és a legnagyobb megelégedéssel használunk a párommal.

A készülék saját otthonunkban könnyen kezelhető, biztonságos, és 3 hónapos kortól bárki használhatja.

A Cellnergy Wellness készülék a Terahertz hullámok, vörösfény-terápia, hőterápia., mely a különböző frekvenciák potenciáljának egyetlen úttörő eszközben való hasznosítása.

A Cellnergy Wellness segít a betegségekből, műtétekből való gyorsabb felépülésben, enyhíti a krónikus kellemetlenségeket, fokozza a vérkeringést, hogy elősegítse a szövetek általános egészségét, csökkenti a gyulladást, hogy csökkentse a krónikus betegségek kockázatát, serkenti a kollagéntermelést, hogy növelje a bőrsejtek cseréjét és javulását, megfiatalítja a bőrt az öregedés jeleitől azáltal, hogy segít csökkenteni a ráncok, finom vonalak és öregségi foltok megjelenését, és érzetét, támogatja a normális sebgyógyulást és enyhíti a hegek megjelenését, támogatja a jobb hangulatot és az általános jó közérzetet.

Hogyan lehetséges ez?

Erről a későbbiekben még olvashatsz!

Iratkozz fel és értesítelek minden kincset érő információról!

Várj még egy percet!

Szia!

A honlapomon dolgozva megfogalmazódott bennem néhány kérdés, melyek régebben sokat foglalkoztattak. Őszintén érdekel te mit gondolsz a kérdéseim kapcsán.
Neked milyen tapasztalataid vannak, hogy látod a világot és magadat benne?