Enikő kalapban

Bemutatkozás

Dr. Andrásofszky Enikő vagyok orvos, röntgen szakorvos, életmód coach, Access Bars® és Access Facelift® facilitátor, Access energetikai-, és ESSE® testkezelő, társ és anya.

Az a gyógyító vagyok, akit nem az egészségügyi protokollok határoznak meg, hanem a 27 éve megfogadott Hippokratészi eskü és Hippokratész egyik bölcselete:

„Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert.”

Történetem:

Kisgyermekkorom óta izgatott, hogy mi az, ami működteti a dolgokat, mi a mozgatórugó és ez igaz volt a játszópajtásaim, az emberek külső-belső működésére is.

Eredetileg pszichológus szerettem volna lenni. A leginkább az érdekelt, hogy a különböző élethelyzetekben ki hogyan reagál, viselkedik, mit mond, mit tesz és miért, annak mi a végeredménye.

De, Kolozsváron és persze Romániában, ahol születtem és az iskoláimat kijártam a felvételi évében felfüggesztették a pszichológia oktatás. Bosszantott, mégis egy belső hang azt súgta, nem is igazán baj ez.

Így hát orvos lettem, hogy az emberek közelében maradva dolgozhassak. Munkám során továbbra is izgalmas terület maradt az emberi-lelki működés megfigyelése.

Éveken át kerestem és tudtam, hogy egyszer meg is találom azt az orvosi tevékenységemet kiegészítő alternatív modalitást, ami teljessé teszi majd a gyógyító munkámat.

Dr. Andrásofszky Enikő - orvos
Fánál

Hogy találtam rá az Access®-re?

A Világot lecsendesítő Covid járvány időszaka alatt számtalan online képzésen vettem részt a Younity Hungary szervezésében. Ezeken ismertem meg az újkori tudományok képviselőikén Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden tanításait, a kvantumfizika, kvantummechanika alapjait. Jelentőségük? Bizonyítást nyert, hogy minden energia. Mi magunk is energiaként működünk és ezt számtalan bizonyíték mellett ma már a klasszikus tudomány is elfogadja.

És akkor 1 évvel ezelőtt megérkezett az a pillanat, amit vártam: megismertem az Access Consciousness® tudatossághoz hozzáférést támogató modalitást és eszközeit.

1 év alatt nagyon sok képzésen vettem részt, Access Bars® és Access Facelift® facilitátor, Access Energetikai-, és ESSE Energetikai Testkezelő® lettem.

Most már boldogan jelentem ki, hogy megérkeztem önmagamhoz, ahhoz a gyógyító énemhez, amit megfogalmazni akkor még nem tudtam, de gyerekkorom óta vágytam rá.

Támogatásodra tudok lenni:

access bars kezelés felülről

Access Bars® kezelés

Access Energetikai Facelift® kezelés

energetikai testkezelés

Access® Energetikai Testkezelések®

esse testkezelés

ESSE Energetikai Testkezelés®

Visszajelzéseim és értékeléseim

Tanulási lehetőség

2024.06.15-e különösen kiemelkedő nap számomra:

E naptól az Access Bars® és Access Facelift® kezelések mellett facilitátorként támogathatlak téged abban, hogy Te is elsajátítsd és végezhesd ezeket a kezeléseket a családod, barátaid körében, de tiszteletdíjért idegeneknek is, akik ezt tőled kérik.

Ha nyitott vagy rá és meg szeretnéd tanulni ezeknek a kezeléseknek a végzését akkor jelezd kérlek és akár egyéni, akár csoportos formában a tanfolyam elvégzésével te is Access Bars® és/vagy Access Facelift® kezelővé válhatsz.

Miért válj Access® kezelővé?

Kiscsoportos vagy egyéni​

Igény szerint elvégezheted egyedül vagy csoportban a kezelői workshopot. Mindkét tanulási forma hatalmas előnnyel jár, jelezd, hogy számodra melyik lenne a szimpatikusabb.

otthon vagy máshol, helyfüggetlenül

A családnak és másoknak is

A kezeléseket a családod és a barátaid számára is elvégezheted, gyakorolhatod a kezeléseket, sőt szolgtáltatásként másoknak is nyújthatod, így plusz bevételhez is juthatsz.

önfejlesztő, személyiségfejlesző hatás

Szemléletváltás és önfejlesztés

Az Access Consciousness® eszközeinek használatával nemcsak a szemléleted és a nézőpontjaid fognak változni, hanem jótékony hatásukat meg fogod tapasztalni a személyiséged fejlődésében is.

Kezelő szeretnék lenni!

Ha szeretnél te is kezelővé válni, írj üzenetet és vegyük fel a kapcsolatot!

Dr. Andrásofszky Enikő, access bars és facelift facilitátor

Várj még egy percet!

Szia!

Dr. Andrásofszky Enikő, access bars és facelift facilitátor

A honlapomon dolgozva megfogalmazódott bennem néhány kérdés, melyek régebben sokat foglalkoztattak. Őszintén érdekel te mit gondolsz a kérdéseim kapcsán.
Neked milyen tapasztalataid vannak, hogy látod a világot és magadat benne? Adnál-e magadnak 1 órát 6 órányi pihenésért?